O nama

Danas gotovo nema interijera o kojem se dugo ne promišlja i u kojem se ne pazi na svaki detalj. Industrija namještaja svakodnevno nameće nove trendove koji se potom slijede. I dok većina nas pokušava kreativno posložiti prostor uklapajući želje ukućana, postavlja se pitanje: 'Kako uklopiti i osmisliti mjesto za čovjekovog najboljeg prijatelja?'.

Design4Pets je nastao nakon petnaestogodišnjeg iskustva u prodaji i proizvodnji namještaja te raznim opremanjima što privatnim što poslovnim klijentima. Stečena znanja iz industrije madraca i proizvodnje tapeciranog namještaja primjenjujemo na jastucima za pse i ostale kućne ljubimce.

Jastuci za pse iz naše proizvodnje dolaze sa nešto drugačijim pristupom. Prilikom odabira materijala za izradu jastuka stavlja se naglasak na visoku kvalitetu korištenih materijala, tkaninama sa visokim obrtajnim ciklusom, a jednostavnima za održavanje i punilima koja se primjenjuju u izradi tapeciranog namještaja i madraca.

Modeli su slagani vodeći se zdravstvenim i dobnim potrebama pasa ili mačaka, a preporuke stoje u opisu proizvoda.Modeli naših jastuka za pse rađeni su kako bi se uklopili u razne stilove interijera pa tako govorimo o modernom, retro ili industrijskom štihu. Za sve one koji traže nešto drugačije od postojećih modela, moguća je izrada po mjeri, savjetovanje oko boja i prijedlog modela, razvoj modela samo za Vas i Vaš interijer.

Zašto smo se odlučili za ovakav pristup?
Dva su razloga.
Prvi - Naša djeca obožavaju životinje i nije bilo upitno čime se trebamo baviti, sada smo više zajedno, zajedno snimamo kampanje, obilazimo prodajna pet mjesta, razgovaramo.
Drugi - Kann, naš pas, ulaskom u obitelj postao je ravnopravni član kućanstva. Nitko ne zna najbolje od nas potrebe našeg psa. Napravili smo prvi jastuk za psa, a on se svidio svim našim prijateljima. Tako je nastao Design4Pets.

Pogledajte katalog